Gündem
  • 20.5.2018 13:57

Sapık yürüyüş Hürriyet'in 'Hoş'una gitti

Sapkınların düzenledikleri ahlaksız etkinliklere verdiği destek konusunda ‘sicili kabarık’ olan Hürriyet, ODTÜ’lü öğrenci kılıklı sapkınların katıldığı yürüyüşü de cilalayarak verdi.

Sapkınların düzenledikleri ahlaksız gösterilere verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren ve bu konuda ‘sicili kabarık’ olan Hürriyet, yeni bir rezalete daha imza attı. Gazete, son olarak internet sayfasından yayınladığı haberinde ODTÜ’deki öğrenci kılıklı sapkınların katıldığı yürüyüşü okuyuculara skandal ifadelerle aktardı.

Önceki dönemlerde de benzer rezaletlere imza atan Hürriyet, yayınladığı “Rektör yasakladı... Yüzlerce öğrenci Onur Yürüyüşü'ne katıldı” başlıklı son haberinde düşük katılımın olduğu ahlaksız yürüyüşü yoğun katılımın gerçekleştiği bir yürüyüş gibi pompalarken, haberin hemen girişinde de “Nefrete inat, yaşasın hayat”ifadelerine ye vererek sapkınlara destek oldu.

 YASAKLANMIŞI ‘YASAKLANMAK İSTENEN’ DİYE SUNDU

ODTÜ Rektörlüğü, günler öncesinden bütün öğrencilere gönderdiği mail ile ahlaksız yürüyüşün yasaklandığı bilgisini verirken, Hürriyet’in haberde yasak konusunu işleme tarzı da dikkat çekti. Rektörlüğün ‘Yasak’ dediği yürüyüşü ‘Yasaklanmak istenen’ ifadeleriyle veren Hürriyet’in ‘Yasak’ kararından pek memnun olmadığı görüldü.

hürriyet

H

Güncellenme Tarihi : 20.5.2018 13:59

İLGİLİ HABERLER