Yaşam
  • 3.10.2006 06:15

ŞAŞIRTAN İTİRAF: 'KEŞKE LEZBİYEN OLSAYDIM!..'

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de büyük ilgi görüp best seller olan "Yüreğinin Götürdüğü Yere Git" romanının İtalyan yazarı Susanna Tamaro, akılları karıştıran bir itirafta bulundu: "18 yıldır bir kadın arkadaşımla sevgi dolu bir ilişki yaşıyorum, ama keşke lezbiyen olsaydım."

Uzun bir suskunluktan sonra yeni romanı "Ti Devo Parlare" (Seninle Konuşmalıyım) adlı romanını piyasaya çıkaran Susanna Tamaro, "Roman, adını babamın ölmeden önce söylediği sözlerden alıyor. Ama hiç konuşamadık. Roman aile içinde yaşadıklarımızı aktarıyor" dedi.

Vanity Fair Dergisi’nin sorularını yanıtlayan Susanna Tamaro, erkeklerin kendisini düş kırıklığına uğrattığını, "ya çocuk ya da seks" istediklerini belirterek "Tam 18 yıldır cinsel ilişki yaşamadım. Bir kadın arkadaşımla sevgi, yoğunluk ve tutku dolu bir ilişki yaşıyorum. Ama keşke lezbiyen olsaydım" dedi. Vanity Fair, Tamaro’nun kadın arkadaşının ünlü senarist Roberta Mazzoni olduğunu açıkladı. İtalyan yazar, kadın kadına "cinsellik olmadan da aşkın yaşanabileceğine" dikkat çekerek "O mutlu, ben mutlu. İkimizin de hayvan tutkusu var. Ortak zevklerimiz, görüşlerimiz bu ilişkiyi kenetliyor" dedi.

/Reha ERUS - Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:47

İLGİLİ HABERLER