Gündem
  • 21.1.2014 00:20

"Savcı, MİT'in ne getirip ne götürdüğüne bakamaz"

Başbakan Erdoğan, Brüksel’ gidişi öncesi yaptığı açıklamada; ‘’Malum bazı odakların ihanet derecesinde, kendi ülkelerini ve kendi ülkelerinin ekonomilerini kötülemek için yurt dışında yoğun propaganda yaptıklarını gözlemliyoruz.Brüksel ziyaretimiz, Türkiye'de yaşananları en doğru ve en tarafsız şekilde muhataplarımıza anlatmamıza fırsat verecektir. Yargıya değil yargı içindeki odaklara müdahale edildiğini açık ve net şekilde delilleriyle ortaya koyacağız’’ dedi.

Başbakan Erdoğan, Adana'daki TIR'larla ilgili yaptığı açıklamada; "Savcı, benim iznim olmadan kalkıp böyle bir müdahalenin içine giremez. MİT'in ne getirip ne götürdüğüne bakamaz. Bu, paralel yapılanmanın diğer bir versiyonudur" dedi.

YARGITAY'IN FENERBAHÇE KARARI:

Zamanlaması itibariyle ben anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı ince hesaplar suretiyle böyle bir adım attıklarına inanıyorum. Burada da hukuki süreç tamamen bitmemiştir. Devamında ne olur ne gelir ne gider onu bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:20

İLGİLİ HABERLER