Medya
  • 12.6.2021 22:34

Sedat Peker cephesinden Süleyman Özışığa cevap!.. Yolladığım 80 bin liralık mücevheri neden aldın?

Peker cephesinden Süleyman Özışık'a yanıt! "Neden kabul ettin?" Sedat Peker'e yakınlığıyla bilinen Emre Olur, gazeteci Süleyman Özışık'a yanıt verdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e yakınlığıyla bilinen Emre Olur, Peker ile iki yıl önce hakkında bir suç isnadı yokken görüşme yaptığını ve kendisine iftira atıldığını söyleyen gazeteci Süleyman Özışık'a yanıt verdi. Olur, Peker'in 2020 Eylül'de Özışık'ın düğününe 80 bin liralık mücevher ve çelenk gönderdiğini söylerken, "Neden kabul ettin?" diye sordu.

Peker'in video yayınlarında ismi geçen isimlerden Süleyman Özışık, 22 gün sonra hakkındaki iddialara ilişkin konuştu. Peker ile 2 yıl önce görüştüğünü söyleyen Özışık,"Bu görüşmeden bir yıl sonra bu kişi benim cep telefonuma mesaj gönderdi, İstanbul Emniyeti'nde FETÖ'cü bir grup olduğunu, tespit ettiğini söyledi. Pek çok kaynağıma, devlet kademesine sordum, bir bulguya rastlamayınca konuyu kapattım. Aynı tarihlerde ağabeyim Hadi Özışık beni aradı, Peker'le Youtube çekimi yapacaktım, Soylu'ya sordum, 'zinhar yapma' dedi diye aktardı. Ben de 'bence de o yayını yapma' dedim. Hadi Özışık, sonraki süreci anlattı kendi yayınında. Benim adım bu meseleye hiç haberim yokken dahil olmuş oldu. Twitter'da beğen ikonuna istemsizce dokunmuş ve beğenmişim. Şimdi buradan beni Sedat Peker'in safına geçtiğim anlamına getirmişler, öyle manşetler atmışlar" ifadelerini kullandı. Özışık ayrıca kendi bildikleri olduğunu ve bunları korkmadan anlatacağını kaydetti.

Peker'e yakınlığı ile bilinen Emre Olur da, Özışık'ın Twitter hesabından da paylaştığı söz konusu açıklamalarına yanıt verdi.  Olur, Özışık'ın 6 Eylül 2020'de gerçekleşen düğününe işaret ederek şunları yazdı:

"Sedat Peker hediye olarak maddi değeri takriben 80.000 bin lira olan mücevher kolye göndermişti. Neden kabul ettin? Ayrıca büyük devasal bir Sedat Peker çelengi vardı. Onun önünde neden ailecek fotoğraf çekildiniz?"

 

Güncellenme Tarihi : 12.6.2021 22:13

İLGİLİ HABERLER