Spor
  • 14.8.2009 02:38

'SEZON SONUNDA GÖRÜŞÜRÜZ!..'

İki hafta sonra sahalara döneceğini müjdeleyen Beşiktaş’ın kaptanı İbrahim Toraman, “Herkes Fenerbahçe ve Galatasaray’ı favori gösteriyor. Ama biz şampiyon bir takımız. Sezon sonunda ne olacağını görecekler” dedi...

Beşiktaş’ın tecrübeli kaptanı İbrahim Toraman, yeni sezonda her zaman olduğu gibi Fenerbahçe ve Galatasaray’ın favori gösterildiğini belirterek, “Biz buna alıştık. Her sezon başı medya onları şampiyon ilan ediyor ama geçen sezon ne olduğunu herkes gördü.

Beşiktaş çifte kupalı bir takım. Geçen yılın şampiyon takımı. Bu sezon geçen yıldan daha güçlü olduğumuzu düşünüyorum. Oturmuş ve kendine güvenen bir kadromuz var” diye konuştu.Savunmada her an oynayabilecek çok kaliteli oyuncular bulunduğunu da belirten İbrahim Toraman, “Defansımız da geçen yıldan daha iyi“ diye konuştu.

EVLİLİĞİ İSTİYORUM

İki hafta içinde yüzde yüz hazır olacağını da belirten Toraman, “Geçen yılki başarılarımızı tekkarlayacak potansiyelimiz var. Taraftarımız arkamızda olması bize büyük güç veriyor. Lig sonunda neler olacağını herkes görür” ifadesini kullandı. Bir çok genç kızın platonik aşkı İbrahim Toraman, ufukta bir evlilik görünüp görünmediği şeklindeki sorumuzu da cevaplandırdı. Yaşının geldiğini ve evliliği düşündüğünü belirten İbrahim Toraman, “Bu biraz da nasip işi. Karşınıza çıkacak insana bağlı. Şu anda öyle biri yok ama bir bakarsınız aradığınız kişi karşınıza çıkar ve fikriniz değiştirir. Ama ben kişisel olarak evlenmeyi istiyorum. Artık bunun zamanının geldiğini düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER