Spor
  • 14.8.2009 02:40

YILDIRIM VE DAUM'DAN İLK TOPUZ YORUMU...

Fenerbahçe’nin 11 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine kattığı Mehmet Topuz’un Rize dostluk maçında sergilediği futbol ve attığı gol Başkan Yıldırım’ın yanı sıra Daum’u da mest etti. Alman hoca, “Onu izlemekten çok memnunum” dedi...

Sarı-Lacivertliler’in transfer döneminin başında bonberservisine 11 milyon Euro vererek Kayseri’den büyük umutlarla renklerine kattığı Mehmet Topuz, önceki günkü Çaykur Rizespor maçında sergilediği futbolla hocasının gözüne girdi.

Şu ana kadar hiçbir resmi maçta ilk 11’de yer alamaması nedeniyle küstüğü belirtilen Mehmet’in hazırlık maçı olmasına rağmen istekli bir performans sergilemesi ve takımı yönlendirmesinin yanı sıra atığı harika gol hem Başkan Aziz Yıldırım’ı hem de Christoph Daum’u çok sevindirdi. Yıldırım’ın attığı gol sonrası çevresindekilere “Gördünüz mü, Mehmet Topuz işte bu” demesi ve maçtan sonra Topuz’u bizzat kutlaması yıldızı oyuncunun moralini yükseltti.

ÖZER’İ DE ÖVDÜ

Medyada çıkan “Daum’la kavgalı” haberlerine rağmen Mehmet’i sahaya kaptan süren Alman hocanın da maçtan sonra yıldız oyuncuyu özel olarak kutladığı öğrenildi. Mehmet’e “Senin kaliteni biliyor ve sana güveniyorum. Bu takımın her başarısında senin de payın olacak” diyen Alman hoca, FB TV’ye de “Maçta Mehmet Topuz’u izlemekten dolayı memnunum. Topuz’un attığı golden de oldukça memnunum. Ondan büyük keyif aldım” diye konuştu. Daum, Özer’i de överek, “Ondan da çok memnunum” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER