Gündem
  • 5.2.2006 00:02

SİNAN AYGÜN : "ÇUVAL GEÇİRME OLAYININ İNTİKAMI KURTLAR VADİSİ IRAK FİLMİNDEKİ GİBİ OLMALIYDI"

MUSTAFA DÖVER - İLYAS GÜN
SAMSUN (İHA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, ABD askerlerinin Türk askerinin kafasına çuval geçirmesi olayının intikamının 'Kurtlar Vadisi Irak' filmindeki gibi olması gerektiğini söyledi.


Çeşitli etkinliklere katılmak üzere Samsun'a gelen ATO Başkanı Sinan Aygün, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kurtlar Vadisi Irak filmini Ankara'da TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile çocukları ve siyasetçilerin izlediğini hatırlatan Aygün, filmden çok etkilendiklerini söyledi.


2003 yılında yaşanan Türk askerine çuval geçirme olayının Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Türk milletini derinden üzdüğünü dile getiren Aygün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu günden itibaren ilk defa böyle bir vakanın yaşandığını kaydetti.


"2 saatlik film boyunca intikam alındı" diyen Aygün, "Filmden çıkınca, sanal alem, hayal ürünü olduğunu gördük. Keşke çuval geçirme olayının intikamı 'Kurtlar Vadisi Irak' filmindeki gibi olsaydı. Film boyunca heyecanlandık, onurlandık. Çuval geçirme olayının intikamını filmde mafyaya bulaşmış kahramanların değil, Türk Ordusu, devletin özel harekatının almaları lazım diye düşünüyorum. Ama geçen süreçte alınmadığını görüyorum. Sadece kafamıza geçirilen çuvalla kaldık. İnşallah bir gün faturasını biz onlara keseriz ya da bunun intikamını alırız. Bizimkiler de onların yaptığı gibi not almıştır" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:05

İLGİLİ HABERLER