Spor
  • 31.5.2013 10:08

Sneijder : 'Beni seneye görün'

Aslan’ın Portakal’ı Hollanda’dan seslendi: Geçen sezon Bekleneni veremedim ama seneye yüzde 100 performansla sahadayım!

Galatasaray’ın Hollandalı oyuncusu Sneijder ise ülkesinde basın mensuplarının karşısına geçti. Bu sezon Galatasaray’da beklenileni veremediğini söyleyen Sneijder; “Evet kritik anlarda sahneye çıktığım doğru ama bunda uzun süreli maç eksiğimin olmasının da önemli payı vardı. Ancak hedefleri yüksek olan bir takımda başım dik bir şekilde sezonu tamamladım” şeklinde konuştu.

FİT DEĞİLDİM

Toplantının her bölümünde maç eksiğine dikkat çeken Hollandalı, “Her şeye rağmen taraftarın sevgilisi oldum. Onlara daha çok şey vermek istedim ama 4 aylık maç eksiği sonrasında 90 dakika için hiçbir zaman fit olamadım. Kupayı kazandık ve tatlı bir sezonu geride bıraktım. Eğer daha iyilerini istiyorsam gelecek sezon performansımı daha da yükseltmeli ve yüzde yüz hazır hale gelmeliyim” dedi.

TEŞEKKÜRLER VAN GAAL

Wesley Sneijder, kısa süren bir ayrılık sonrası yeniden milli takıma çağrıldığı için teknik direktörü Louis van Gaal’e teşekkür etti: 29 yaşındayım ve yaş problemine henüz girmedim. Bu sene milli takımda 10. yılım olacak. Hoca beni kaptan yaptı ve güvenini gösterdi. Bu güvenin karşılığını elimden geldiğince vermeye çalışacağım.

 

AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:51

İLGİLİ HABERLER