Yaşam
  • 14.5.2004 00:57

SOKAKTA YÜRÜYEN KADININ KALÇASINA 5 SANTİMLİK ENJEKTÖRÜ SAPLADILAR

Eve gitmek için işten çıkan genç kız sokakta yürürken motorsikletli bir kişi 5 santimetre boyunda enjektör iğnesini kalçasına sapladı. Adana'da bir banka şubesinde çalışan ve işe gitmek için evinden çıkan 21 yaşındaki Selbi Külahlı, caddede yürürken motosikletli bir kişinin enjektörlü saldırısına uğradı.

Metropol Yüreğir ılçesi Sofulu Beldesi'nde oturan Selbi Külahlı, sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıktı. Oturdukları Şahintepe Mahallesi'ndeki evlerinden dolmuş durağına yürüyen Külahlı, hissettiği acı ile elini sağ kalçasına götürdüğünde etine saplanmış 5 santimetre boyunda enjektör iğnesi buldu.

ÇANTAMI ÇALACAKTI

Külahlı, iğneyi çekip, atarken, iğneli saldırıyı gerçekleştiren motosikletli sapık az ileride bekleyen arkadaşını da alarak hızla uzaklaştı. Olaydan sonra cep telefonu ile 200 metre ilerideki evlerini arayıp, ailesinden yardım isteyen Külahlı, annesi 39 yaşındaki Emine ve kardeşleri tarafından Adana Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Külahlı, muayene edilip, röntgen filmi çekildikten sonra müşahade altına alındı. Yaşadığı olayı polise anlatırken duyduğu korkunun etkisiyle dudakları titreyen Külahlı, enjektörlü sapığın amacının omzunda taşıdığı çantasını kapıp kaçmak olduğunu tahmin ettiğini belirtti.

Canım çok yandı

Selbi Külahlı, "Arkamdan gelen bir motosiklet sesi duyduğum anda kalçamda acı hissettim. Canım çok yanmıştı" dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:12

İLGİLİ HABERLER