Spor
  • 27.7.2007 00:46

BEŞİKTAŞ'IN ÖNEMLİ JUVENTUS TRANSFERİ DE YATTI!..

Beşiktaş'ta transfer belirsizliği koruyor. Ruben Gonzalez'de çıkan pürüzler sonrası Juventuslu oynayan Nicola Legrottaglie'nin işini bitiren siyah beyazlıların, yüksek maliyeti ve yaşı nedeniyle bu oyuncudan da vazgeçtiği öğrenildi.
      Siyah beyazlı kulübün yetkilileri, son bir hafta içinde önce Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez ile anlaşmak için İspanya gitmiş, ancak son anda çıkan pürüzlerin ardından bu transferi gerçekleştirememişti.
      Son olarak Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie ile dün akşam saatlerinde kesin anlaşmaya vardıkları öğrenilen ve bu bilgiyi doğrulayan siyah beyazlı yöneticiler, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan üçlü zirvenin ardından İtalyan oyuncunun transferini askıya almaya karar verdiler.
      Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve teknik dirkektör Ertuğrul Sağlam'ın bugün tesislerde yaptığı toplantıda, Nicola Legrottaglie'nin maliyetinin yüksek olduğuna karar verildi. Ayrıca Legrottaglie'nin 31 yaşında olması ve geçen sezon Juventus formasıyla Serie B'de 10 maçta forma giymesi, bu transferin askıya alınmasının diğer sebebleri olduğu kaydedildi.
      Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetiminin tekrar arayışa girerek, transfer listesinde bulunan diğer oyuncular üzerine yöneleceği öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:11

İLGİLİ HABERLER