Spor
  • 31.1.2010 13:01

GAZETECİ, ANTRENÖRÜ DÖVEREK HASTANELİK ETTİ

Tire 4 Eylül Stadında oynanan maça, gazeteci kimliği ile giren ve Tire'de bir yerel gazetede köşe yazarlığı yapan İbrahim Çulpan isimli şahıs devre arasında bilinmeyen bir nedenle Ödemiş Belediyespor takım antrenörü Yılmaz Ceyhan'ı yumruklayarak hastanelik etti. Teknik direktör ambulans ile Tire Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, taraftarlarda birbirine girdi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet ve Tire Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin geniş güvenlik önlemleri aldığı maçta ilk olarak, Ödemiş'ten Tire'ye kalabalık gelen Ödemiş Belediyesporlu taraftarlar ile Tiresporlu taraftarlar arasında küfürleşmeler yaşandı.

Taraftarlarının karşılıklı olarak birbirilerine küfürlü tezahüratlar yapması gerginliğe yol açarken, maçın devre arasında tünelden soyunma odasına yönelen Ödemiş Belediyespor Antrenörü Yılmaz Ceyhan, bir anda yerel gazeteci İbrahim Çulpan tarafından yumruklandı. Olaya müdahale eden İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yerel gazeteci İbrahim Çulpan'ı etkisiz hale getirdikten sonra gözaltına aldı. Antrenör Yılmaz Ceyhan hastaneye kaldırılırken, kendisini yumruklayan gazeteciden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan İbrahim Çulpan'ın ise yazdığı son köşe yazısında maçın kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulunduğu öğrenildi.

Tire 4 Eylül Stadında çıkan olaylarda bazı taraftarlarda yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Maçı ise her iki yarıda attığı goller ile Tirespor 2-1 kazandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 10:43

İLGİLİ HABERLER