Spor
  • 25.10.2006 13:08

MARCELİNHO FORMASINI YERE ATTI, KRİZ ÇIKTI!..

TRABZONSPOR'un Brezilyalı futbolcusu Marcelinho, teknik direktör Ziya Doğan tarafından 72'inci dakikada oyundan alınırken, kulübede formasını yere attı. Marcelinho'nun davranışını doğal karşıladığını söyleyen Ziya Doğan ise, “Bence abartılacak bir davranış değil. Belki futbol oynarken biz de yapmışızdır. Belki de terli olduğu için çıkardı ve sonra yere attı. Bu tür davranışlardan kaos yaratmamak gerekir'' diye konuştu.
      Bordo-mavili yöneticiler ise “Trabçzonspor forması kutsaldır'' diyerek Marcelinho'nun davranışının cezasız kalmayacağını söylediler. İyi futbol oynamalarına rağmen galip gelemediklerini sözlerine ekleyen Ziya Doğan şöyle devam etti:
      “Maç boyunca iyi oynayan taraf bizdik. Rakibimiz ilk kornerinde golü buldu. Bunun dışında ilk yarıda fazla pozisyon vermedik. Rakibin iyi oynadığı anlarda panik yapıyoruz. Bunu aşmak zorundayız. İkinci yarıda Manisaspor daha etkili görünmesine rağmen üretken olan taraf bizdik. Rakipten 4-5 tane daha fazla pozisyon ürettik fakat sonuç alamadık. Bu arada hata yapıyorsam özür dilerim ancak hakem taktir haklarını sürekli rakipten yana kullandı. Özellikle kenarlarda yapılan faullerimizi vermedi.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:09

İLGİLİ HABERLER