Yaşam
  • 17.10.2004 02:32

STRİPTİZ YAPIP YATAĞA ÇEKTİM, SEVİŞİRKEN ÖLDÜRDÜM

Esenler’de 2 ay önce başından vurulan ve çıplak cesedi günler sonra bulunan 37 yaşındaki Musa Parlak’ı, striptiz yaparak yatağa sokan sevgilisi Gülsen Savaş’ın öldürdüğü ortaya çıktı.

Namusunu temizlemek için Gülşen Savaş’ı, sevgilisi Musa Parlak’ı öldürmeye ikna eden eski sevgili Mehmet Tekin’in de, kapı aralığından striptizli cinayeti izlediği belirlendi.

YAKINLARININ bir süredir haber alamadığı Musa Parlak’ın cesedi, 27 Ağustos’ta Esenler, Fatih Mahallesi’ndeki evinde bulundu. 9 mm çapında tabancayla başından tek kurşunla vurulan Musa Parlak’ın cesedi çıplaktı. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada Parlak’la yaşayan sevgilisi Gülsen Savaş’ın cinayetten sonra ortadan kaybolduğu belirlendi. Polis, Gülsen Savaş’ı ve cinayeti azmettiren, silahı veren eski sevgilisi Mehmet Tekin’le İskenderun’da gözaltına aldı. İstanbul Cinayet Büro Amirliği’nde sorgusunda sık sık gözyaşlarına boğulan Gülsen Savaş, eski sevgilisi Mehmet Tekin’le, İskenderun’da tanıştığını söyleyerek şunları anlattı:

KARISIYLA AYNI EVDE

‘Onun evli olduğunu biliyordum. Ancak onu çok sevdiğim için birlikte oldum. Bir süre sonra karısı Semire, o ve ben aynı evde yaşamaya başladık. Evimizde hep huzursuzluk vardı. Ben çocuğum olsun istiyordum. Mehmet ise benden çocuk yapmak istemiyordu. Bu nedenle sık sık kavga ediyorduk.’

Böyle bir kavga sırasında elinden yaralanarak hastaneye kaldırıldığını ve elinden ameliyat olduğunu söyleyen Gülsen Savaş ‘Hastanede Ayşe İşçi isimli kadınla tanıştım, dert ortağı olduk. Bana ‘Kızım sana ikinci kadın olmak yakışmıyor. İstanbul’da tanıdığım biri var. Seni onunla tanıştırayım anlaşabilirseniz evlenirsiniz’ dedi. Hastaneden çıktıktan sonra Ayşe İşçi’nin numarasını verdiği Musa Parlak’la konuştum. Sonra da buluşmak için İstanbul’a gittim’ dedi.

BENİ BAŞKALARINA SATTI

Musa Parlak’la ilk günler iyi anlaştığını söyleyen Gülsen Savaş yaşadıklarını şöyle anlattı:

‘Birkaç gün sonra zorla benimle birlikte oldu. Daha sonra da eve getirdiği erkeklerle birlikte olmam için beni zorladı. Korktuğum için polise gidemedim. Bir gün eski sevgilime telefon ederek eşyalarımı göndermesini söylememi istedi. Telefonla arayınca Mehmet, küfürler ederek hemen İskenderun’a gelmemi istedi. İskenderun’a gittiğimde Mehmet Tekin çok kızdı. Namusunu temizlemem gerektiğini, eğer bunu yapmazsam beni öldüreceğini söyledi. Bana silahı vererek cinayet planını anlattı. Birlikte İstanbul’a geldik. Sanki ona geri dönmüş gibi yaparak Musa Parlak’ın evine gittim. Onun karşısında yavaş yavaş soyunarak yatak odasına çektim. Üzerindekileri çıkartarak ona masaj yapmaya başladım. Bu sırada açık bıraktığım kapıdan Mehmet Tekin eve girdi. Bizi oda kapısından izlemeye başladı. Musa’nın yüzüstü yattığı bir anda başını yastıkla örterek yatağın yanına sakladığım silahla başına bir el ateş ettim. Hemen öldü.’  

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:06

İLGİLİ HABERLER