Asayiş
  • 12.8.2009 17:09

TARTIŞTIĞI ESKİ KOCASINI SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI

SERDAR ŞAHİN
TEKİRDAĞ - Çorlu'da bir kadın, kısa bir süre önce ayrıldığı eski eşini sokak ortasında kasığından bıçakladı.
İddiaya göre, Hülya T. (43) adlı kadın bir süre önce ayrıldığı eski eşi Nurettin T.(50) ile Nusratiye Mahallesi Kırkova Meydanı'nda karşılaştı. Bir süre sohbet eden eski çift daha sonra kavga etmeye başladı. Hülya T. çantasında taşıdığı bıçağı çıkararak eski eşini sol kasığından bıçakladı. Hülya T. Kaçarken, görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı halde yerde yatan Nurettin T. Olay yerine gelen polislere kendisini ayrıldığı eşinin bıçakladığını söyledi.
Nurettin T. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Görgü tanıklarının verdiği eşkaller doğrultusunda olayın şüphelisini arayan polis ekipleri, Hülya T'yi perşembe pazarı mevkiinde yakaladı. Gözaltına alınarak Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne getirilen Hülya T., gazetecilerin görüntü almaması için yüzünü çantasıyla kapatmaya çalıştı. Hülya T.'nin ilk ifadesinde eski eşi olan Nurettin T. ile sık sık kavga ettiklerini ve yaşanan kavgalar nedeniyle eski eşinin bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER