Asayiş
  • 4.9.2013 18:03

Tartıştığı kardeşlerden birini öldürdü diğerini yaraladı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nde, 24 yaşındaki Y.Y., aralarında önceden husumet bulunan, yolda karşılaşınca da tartıştığı 21 yaşındaki Turgay Varol ile kardeşi 18 yaşındaki Oğuzhan Varol'u bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan kardeşlerden Oğuzhan Varol hayatını kaybetti. Kavgada kendisi de yaralanan Y.Y. ise kaçtı.

Olay, Ayvacık İlçesi Şehit Bedrettin Caddesi'nde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Caddede çiftçi Y.Y. ile karşılaşan ve aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen işsiz Turgay Varol'la fotoğraf stüdyosunda çalışan kardeşi Oğuzhan Varol tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, iddiaya göre, Varol kardeşler yanlarındaki falçatayla Y.Y.'yi yaraladı. Cebindeki bıçağı çıkartan Y.Y. de Oğuzhan Varol'u sırtından, kısa süre önce askerden gelen ağabeyi Turgay Varol'u boğazından yaraladı.

YARALI HALDE KAÇTI

Kavgayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Y.Y. koşarak kaçtı, yaralı kardeşler ise Ayvacık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edilmek üzere ambulansa alınan Oğuzhan Varol, yolda hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Turgay Varol'un ise tedavisi sürüyor. Polis, Y.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:17

İLGİLİ HABERLER