Spor
  • 26.9.2013 16:19

Terim imparator gibi geldi, eleman gibi yollandı

Gebze Marmara Kamyon Garafı'nda kamyon şoförlerinin sorularını cevapladırıp, çekilişle hediyeler veren Çolak ve Toroğlu, ayrıca alkolün neden olduğu yavaş reaksion gösterme, görüşsel bulanıklık, derinlik ve uzaklık algısındaki güçlük, çift görme, gibi sorunları simüle eden 'sarhoş güzlüğü' takarak penaltı atışı yapan kamyon şoförleri ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

Tanju Çolak, Fatih Terim ile ilgili soruyu yanıtlarken, "İmparator gibi geldi, imparator gibi kaldı, imparator gibi devam etti. Ama ne yazık ki 'eleman' gibi yollandı. Olayı Fatih Terim'in antrenmanda öğrenmesi de büyük ayıp. Çağır kendisini. Teşekkür edilseydi kendisine daha iyi olurdu" dedi.

Erman Toroğlu ise, "Pazar günü saat 12.00'de bir haber geldi ki, o an olayın bittiği andır. Televizyonda bunu söyledim ve de bana yalanlama gelmedi" derken şöyle devam etti:

"Perşembe günü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'i telefonla arıyor, Fatih Terim cevap vermiyor. Aradan 20-25 dakika geçiyor, Ünal Aysal bir daha arıyor, Fatih Terim telefona yine çıkmıyor. Ünal Aysal'ın aramasının sebebi ise antrenmana gelip Beşiktaş maçı öncesi moral vermek, futbolcularla sohbet etmek ve o maçın özel primini Fatih hocaya söylemek. Ünal Aysal'a iki defa cevap vermediği için, başkan ardından Fatih Terim'e mesaj çekiyor. Mesaja da cevap gelmiyor. Bildiğiniz gibi son maçta Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yeniyor. Maçtan sonra da Ünal Aysal kendi internet sitesinden bir mesaj yayınlıyor. Maçı kazanan futbolcularıma teşekkür ederim. Yani teknik heyete teşekkür etmiyor. Bu olayda bardağı taşıran son damla oldu. Şimdi ben size soruyorum. 'Ben futbolcuyum, Tanju Çolak antrenör, Tanju Çolak bir daha aradı cevap vermedim ve de mesaj atıyor ona da cevap vermiyor. Ne olur? Gönderiler seni. Genel Müdür seni aradı, gideceksin veya cevap vereceksin. vermesen kovulursun."

Erman Toroğlu açıklamasında, "Galatasaray Kulüp Başkanı değişik bir adam.  Bizim Türk kafasıyla uyuşmuyor. Adamda Avrupa kafası var. Ünal Aysal diyorki, 'Bu Galatasaray'a geldim, sistemi değiştireceğim. Fener'i yenmişim, Beşiktaş'ı yenmişim beni tatmin etmiyor. Avrupa'da başarılı olmak lazım' diyor. 'Buradaki sistemi değiştirmem lazım' diyerek yönetimin başına geliyor. Adam bunları yaparsa başarılı olacak, olamasa zaten çekip gidecek" dedikten sonra şöyle devam etti:

"Size şunu söyleyeyim: Ünal Aysal'ın en büyük kazancı şu; 'Ben koltuğa yapışmadım arkadaşım, çeker giderim' diyor. Siz diğer kulüp başkanlarına bakın hepsi koltuğa yapışmışlar. Bir de ağlıyorlar 'Beni zorla getirdiler buralara, çoluk- çocuğumun paralarını harcıyorum.' Git evine oyna çoluk çocuğunla. Bu adamın yok mu çoluk çocuğu? Bu adam 'Yapamazsam giderim' diyor. Şimdi 'Yapamasam giderim' diyorsa, kardeşim bu adam Fatih Terimi bırakın, Terim çalışan bir adamdı, antrenördü. Bu adam iki sene başarıdan sonra 6 yönetim kurulu üyesini çıkardı. 6 yönetim kurulu üyesini çıkaran adam, Fatih Terimi'de gönderir.  Sonunda doğruysa başarılı olur, olmasa da çekip gider."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:41

İLGİLİ HABERLER