Spor
  • 1.1.2013 23:06

Terim transferleri çabuk istedi

Transfer edilecek isimlerin Schalke maçı öncesi takımla çalışmasını gerektiğini belirten Terim, yönetimin elini çabuk tutmasını bildirdi.
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmaları sürerken tecrübeli teknik adamın kadroya dahil edilecek oyuncuların ikinci yarı başına yetiştirilmesini istediği belirtildi.

Terim'in 20 Şubat'ta Schalke 04'le oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını da düşünerek transfer edilecek isimlerin bu tarihe kadar en az 2-3 haftalık bir süre takımla birlikte olup takımla antrenman yapmasını planladığı bu yüzden transfer sezonunun sonunu beklemeden görüşmelerin sonuçlanmış olmasını istediği ifade edildi.

Uyum sürecinin Şampiyonlar Ligi maçından önce atlatılması gerektiğini düşünen teknik direktör Fatih Terim bu yüzden 18 Ocak'ta başlayacak Spor Toto Süper Lig öncesi transferin tamamlanmasının takımın başarısı açısından önemli olduğunu yöneticilere ilettiği vurgulandı.

Bu arada Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Melo Brezilya'da yayın yapan Sambafoot adlı internet sitesi tarafından En İyi Dördüncü Brezilyalı seçildi. Her yıl ülkesi dışında forma giyen en iyi Brezilyalı futbolcuya verilen Samba d'or ödülünü Aralık 2012 boyunca süren oylama sonunda Fransa'nın Paris Saint-Germain takımında oynayan Thiago Silva kazanırken Felipe Melo internet, gazeteciler ve eski futbolcular olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılan oylama sonucu oyların %7. 02'sini alarak 4. oldu.

Öte yandan ikinci yarı hazırlıkların yarın akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak Galatasaray 3 Ocak Perşembe günü kamp çalışmaları için Alanya'ya gidecek. 6 Ocak'ta Alanyaspor'la bir hazırlık maçı yapacak olan sarı kırmızılılar 7 Ocak'ta Antalya'ya geçerek hazırlıklarını burada sürdürecek.
 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:47

İLGİLİ HABERLER