Spor
  • 22.12.2015 00:15

Timsah Arena'da başlama vuruşu Erdoğan’dan

Her yönüyle içinde ilkleri barındıran ve dünyanın en heyecan verici 10 stadından biri olarak gösterilen Bursaspor’un yeni stadı Timsah Arena, görkemli bir törenle açıldı. Açılış töreninde havai fişek ve ışık gösterileri ile Fettah Can konseri 44 bin kişiyi coşturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Bursaspor’un şu andaki kadrosuyla hakkettiği yerde olmadığını ifade ederken, "İnanıyorum ki Hamza Hoca ile çok daha farklı yere geleceksiniz. Bursaspor’a başarılar dilerken, birlik beraberliğinizden taviz vermeyin diyorum" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 230 milyon liraya Bursaspor’a kazandırılan Timsah Arena’yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açtı.

"BURSA’YA YAKIŞAN BİR STAT OLDU"

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’nın şanına yakışır güzel bir stadyuma sahip olduğunu kaydederek, "Çünkü Bursaspor sıradan bir kulüp değil. Bursaspor şampiyonluğu yaşamış bir kulüptür. Şampiyona böyle bir stat yakışırdı. Altyapınızı gezdim, gördüm. Bursaspor güçlü bir alt yapıya sahip. Şu andaki kadrosuyla dahil bulunduğu sıraya layık değil. İnanıyorum ki bu kadro Hamza Hoca ile çok daha farklı bir yere gelecektir. Tarafsızım, bunu da söyleyeyim. Size inanıyorum, bu seyirci, inşallah, sabırla, Bursaspor’un layık olduğu yere çıktığını görecektir. Bursaspor’a başarılar dilerken, ama ha, birliğinizden, beraberliğinizden taviz vermeyin diyorum. Bizim dört başlığımız var; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bursaspor’a bu sezonda başarılar diliyorum. Başarısının artarak devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞLAMA VURUŞUNU YAPTI

Erdoğan daha sonra sahaya indi ve stadın açılış maçında oynayacak olan eski futbolcularla tek tek tokalaştı. Şöhretler karmasının maçının başlama vuruşu da Cumhurbaşkanından geldi.

Erdoğan, fotoğraf çekiminin ardından stattan ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:07

İLGİLİ HABERLER