Gündem
  • 27.6.2007 00:04

TOKİ BAŞKANIN GÖZALTINA ALINAN 2 DANIŞMANI SERBEST BIRAKILDI!..

Niğde'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim töreni öncesinde jandarma ve TOKİ görevlileri arasında yaşanan olayın ardından gözaltına alınan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın iki danışmanı serbest bırakıldı.
      Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TOKİ tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim törenine katılacağı alanda geniş güvenlik önlemi alan jandarma görevlileri, alanda üst araması yapmak istedi.
      TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile TOKİ yetkilileri alana girerken, jandarma görevlileriyle tartıştı. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın Basın Danışmanı Uğur Dülekalp ile Jandarma Teğmen Türker Doğru arasında arbede yaşandı.
      İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Naci Aydın, olaya karışanların gözaltına alınmasını istedi. Jandarma Teğmen Doğru'ya yumruklu saldırıda bulunduğu öne sürülen Dülekalp ile Erdoğan Bayraktar'ın danışmanı Sadık Soylu gözaltına alındı.
      Yaklaşık 7 saat Bor İlçe Jandarma Komutanlığında gözaltında tutulan danışmanlar Uğur Dülekalp ile Sadık Soylu daha sonra serbest bırakıldı. Danışmanlar Dülekalp ile Soylu'nun Ankara'ya gelmek üzere yola çıktıkları kaydedildi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:54

İLGİLİ HABERLER