Spor
  • 4.10.2008 02:51

TRABZONSPOR'UN GÖZÜ YENİ TRANSFERLERDE

Hasan Yener, " Transferde önümüzde 3 aylık süre var. Bu sürede yapacağımız araştırmalarla en iyi transferleri yapacağız" dedi.
SÜPER Lig’in transfer şampiyonu Trabzonspor, devre arasında da takviye yapıp kadrosunu güçlendirme yoluna gidecek. Yattara’yı rekor transfer ücretiyle Katar’ın Al Saad takımına satan bordo mavili yöneticilerin Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transfer yapacakları belirtildi.
Bordo mavili kulübün genel sekreteri Hasan Yener, devre arasındaki transfer çalışmalarına başladıklarını ve bu konuda önceden de tespitlerinin bulunduğunu ifade etti. Yener, şunları söyledi: "Bu yıl Trabzonspor’un yaptığı en güzel işlerden biri, hatasız transferler gerçekleştirmesi. Transferde yüzde 60-70 başarı sağlamak bile iyidir. Biz neredeyse yüzde 100’e yakın başarı sağladık. Bundan sonra yapacağımız yeni transferlerde de yanılgıya düşeceğimizi zannetmiyorum.
Yüzde 100 başarı
Ersun Yanal’ın da transferdeki katkıları üst düzeyde. Bu konudaki seçimleri de son derece yerinde. Gündemimizde odaklandığımız hiçbir isim yok. Birçok isim üzerinde araştırma yapıyoruz. Bize verilen isimlerden çok, bizim tespit ettiğimiz isimler üzerinde duruyoruz. Transferde önümüzde 3 aylık bir süre var. Bu sürede yapacağımız araştırmalarla en iyi transferleri yapacağız."
Öte yandan Trabzonspor Yönetim Kurulu,Kayserispor’un milli futbolcusu Mehmet Topuz’un transferiyle ilgili çalışmalarının olmadığını açıkladı. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Kayserispor formasını giyen milli oyuncu Mehmet Topuz’un kulübümüz tarafından talep edildiği ve görüşmelerde bulunulduğu bilgileri doğru değildir."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER