Spor
  • 15.7.2009 01:38

TRANSFERİ ÇIKMAZA GİRDİ...

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdürürken, Brezilya'dan dönen Sportif Direktör Aykut Kocaman da kampa katıldı. Kocaman, antrenman sırasında sohbet ettiği gazete ve televizyon muhabirlerine transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Brezilya'ya teknik direktör Christoph Daum'un isteği üzerine gittiğini belirten Kocaman "Daha önceden izlemeye aldığımız bazı futbolcuların son durumlarını görmek için bu seyahati yaptım. Ancak hiç bir futbolcuyla transfer görüşmesi yapmadım" dedi.

Uzun süredir peşinden koştukları Juventus'un Danimarkalı oyuncusu Poulsen'in transferiyle ilgili de konuşan Kocaman "Transferi çıkmaza girdi... Poulsen'e Fenerbahçe forması giydirmemiz artık çok zor" ifadelerini kullandı.

Kampa katılmayan Daniel Guiza ile görüşmediğini ancak menajeriyle telefonda konuştuğunu belirten Kocaman "Menajeri Guiza'nın tatile ihtiyacının olduğunu, tatili bittiğinde takıma katılacağını söyledi. Ben de kendisininin kampta arkadaşlarının yanında bulunması gerektiğini bildirdim. Gelmek istemeyen bir futbolcuyu zorla da getiremeyiz" dedi.

Aykut Kocaman, sözleşmesi biten Lugano için de "Kendisiyle yeni bir görüşme yapmadık. Zaten şartlarımızı biliyor. Gelip de ben bu şartları kabul ediyorum derse anlaşma sağlanabilir" diye konuştu.

Sarı lacivertli takımın sabahki antrenmanından sonra 28 yaşına giren Önder'e arkadaşları kupa verdi...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER