Spor
  • 19.2.2017 00:36

Tudor'dan Bruma'ya: ''Oyuncular kendi işini yapmalı''

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, hafta boyunca savunma çalıştıklarını söyledi ve Beşiktaş maçı için iddialı konuştu.

Galatasaray'ın başında ilk maçına çıkan Hırvat teknik adamın açıklamaları şu şekilde,

''Futbolcularıma bir şey söyleyemem. İnanılmaz fedakarlık yaptılar ve ellerinden geleni yaptılar. Rizespor da iyi oynadılar ve maç 1-1 bitti.

Galip gelmediğin zaman mutlu olmak söz konusu değil. Oyuncularımın mantalitesinden çok mutluyum. Defans çalışmıştık. Savunmaya odaklanmıştık. Bugün de bakarsanız sahada 10 kişiyle topun arkasına geçip savunma yapan bir takım vardı. Maçtan sonra da oyunculara doğru yolda olduğumuzu ve iyi bir mantalite gösterdiklerini söyledim.

Beşiktaş ile oynayacakları derbi ile ilgili de konuşan Hırvat Teknik adam, "Derbiye 8 gün var. En iyi şekilde hazırlanacağız. Kimsenin şüphesi olmasın."

Bruma hakkında 
Bruma'nın İstanbul'da bırakılması ile ilgili Tudor, "Bruma, çok önemli bir oyuncu. Benim de çok sevdiğim bir futbolcu ama genç bir oyuncu olduğunu unutmamak lazım. Bruma bir hata yaptı İstanbul'da kaldı ama pazartesi gününden itibaren bizimle beraber olacak." ifadelerini kullandı.

Bruma'nın kadro dışı bırakılmasının mesaj olarak algılanmaması gerektiğini vurgulayan Tudor, "Dışarıdan bir komutan gibi görünüyor olabilirim. Sözü dinlenmezse onu hemen gönderecek birine mi benziyorum. Benim inandığım bir şey var. Oyuncular kendi işini, hocalar da kendi işini yapmalı. En üstte de bir camia vardır. Herkes kendi görevini yapması gerekiyor. Bu konuda ne az ne fazla söylenecek bir şey yok." şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.2.2017 23:01

İLGİLİ HABERLER