Yaşam
  • 12.5.2006 00:02

TUĞBA ÖZAY VE NİHAT DOĞAN ALANYA'DA...

RIZA YANIK
ANTALYA - Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir mağazanın açılışına katılan ünlü manken Tuğba Özay ve şarkıcı Nihat Doğan, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İmza dağıtan Özay ve Doğan, açılış töreninden ayrılırken hayranlarının hücumuna uğrayınca yoldan geçen halk otobüsüne binerek kurtuldu.


Alanya Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir mağazanın açılış törenine katılan Nihat Doğan ve manken Tuğba Özay, hayranlarını hücumuna uğradı. Açılış öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen 2 ünlü arasında boy farkı yüzünden esprili konuşmalar geçti.

Tuğba Özay bir ara, "Nihat çok kısa kaldı. Altına bir kalas getirin" dedi. Mankenlerin Kick Boks yapması konusunda bir soru üzerine Tuğba Özay, "Ben para için dövüşmem" dedi. Nihat Doğan, mankenlerin boks maçını izlemediğini söyleyince Tuğba Özay, "O kavga seyretmez, kavga yapar. Kendi kavgaları vardır. Erkek erkeğe kavgayı çok sever" ifadelerini kullandı.


Daha sonra imza dağıtan ünlüler, bir ara aşırı izdihamdan dolayı kadın ve çocukların ezilmesi üzerine mikrofonu alarak, "Böyle devam ederse buradan gideceğiz. Lütfen sakin olun" çağrısı yaptı. İzdihamın devam etmesi üzerine Nihat Doğan, eline mikrofonu alarak şarkı söylemeye başladı. "Bir tanesin" şarkısını söyleyen Doğan, izdihamı biraz olsun engelledi.

Şarkısını söylerken bir ara duran Nihat, şarkının bazı sözlerini değiştirdiğini söyleyerek Seda Sayan'a gönderme yaptı. Şarkısının "Bir tanesine can tanesine" bölümünü değiştirdiğini söyleyen Doğan, "Burasını değiştirdim. Bak sensiz de yaşıyorum. Bir tanesinden bir tanesine" diyerek şarkısına devam etti. Bu değişiklik vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.
Nihat Doğan hayranlarının 'Ayrılmayın' yazan afişlerle açılışa geldiği gözlenirken, imza töreninin ardından Nihat Doğan, hayranlarına kısa bir açıklama yaptı. Doğan, "Sizlerle olmaktan onur duydum, şeref duydum. Aşkların en güzeli ve aşkların en büyüğü sizin aşkınızmış. Artık en büyük aşkım da sizlersiniz. Sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Nihat Doğan'ın bu konuşması, hayranları tarafından uzun süre alkışlandı.


Açılış töreninden ayrılan Nihat Doğan ve Tuğba Özay'ın önünü kesen hayranları, ünlülere zor anlar yaşattı. Özel güvenlik ekipleri tarafından açılan koridorda ilerlemeye çalışan Doğan ve Özay, araçlarına ulaşamayınca, yoldan geçen bir halk otobüsünü durdurarak kendilerini otobüse attı. Otobüsün hareketi ile Özay ve Doğan, tören alanından uzaklaştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:03

İLGİLİ HABERLER