Asayiş
  • 6.5.2012 01:41

Türk kızına göz koyan İngiliz kendini bıçakladı

İzmir"in Buca ilçesinde, bıçakla yaralanmış halde hastaneye gelen ve sokakta saldırıya uğradığını iddia eden İngiliz gencin, kız arkadaşının ilgisini çekmek amacıyla kendisini bıçakladığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, İngiliz genç T.A (27), dün gece karnından ve sol elinden hafif şekilde bıçakla yaralanmış halde Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Hastanede tedavi alınan genç, olayla ilgili polise verdiği ilk ifadede, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde okuyan Türk arkadaşlarının kaldığı evden alkol almak amacıyla çıktığını ve yolda tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklandığını söyledi.
Karnından bıçaklandığı halde elbisesinde herhangi bir yırtılma olmayan İngiliz gencin doğru ifade vermediğinden şüphelenen polis, olayın yaşandığı bildirilen 266/6 Sokak'ta ve civarında arama yaptı. Araştırma sonucunda olay yerinde kan izine rastlamayan polis ekipleri, yaralamada kullanıldığı tahmin edilen bıçağı ise sokağın yakınındaki bir arsada buldu. Emniyette ikinci kez ifadesine başvurulan T.A., kendisini bıçakladığını itiraf etti. Polisin yaptığı araştırmada, T.A.'nın bir kaç ay önce internetteki bir sosyal paylaşım sitesinde Türkiye'den tanıştığı ve arkadaşlık yapmaya başladığı 21 yaşındaki C.K. ile aralarının açılması üzerine Türkiye'ye geldiği ve T.A'nın, kız arkadaşının "ilgisini çekmek amacıyla kendini bıçakladığı" belirlendi.
İngiliz genç hakkında yalan beyanda bulunarak adli mercileri yanıltmak suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:11

İLGİLİ HABERLER