Gündem
  • 23.4.2017 10:44

Türkiye kar altınada

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlandığı sabah saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Bolu'da kar yağışı etkili oluyor. İstanbul'da da Valilik, olumsuz hava koşulları nedeniyle, 23 Nisan kutlamalarının yerini değiştirme kararı aldı. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, bugün ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Isparta, Burdur, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman çevrelerinin ve Antalya'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ankara'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen tören sırasında yoğun kar yağışı etkili oldu. Kötü hava koşulları nedeniyle tören öncesi Anıtkabir'e getirilen çocuklar okullarına gönderildi.

İSTANBUL'DA KUTLAMALARIN ADRESİ DEĞİŞTİ

İstanbul'da da Valilik, olumsuz hava koşulları nedeniyle, Orhangazi Şehir Parkı'nda yapılması planlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programının, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonunda yapılmasını kararlaştırdı.

Valilikten alınan bilgiye göre, bugün Maltepe'deki Orhan Gazi Şehir Parkı'nda yapılması planlanan kutlama programı, hava muhalefeti ve çocukların üşümemesi için kapalı alana alındı.

Güncellenme Tarihi : 23.4.2017 10:46

İLGİLİ HABERLER