Medya
  • 2.10.2011 14:22

UĞUR DÜNDAR VE YILMAZ ÖZDİL'İN KOLTUĞU TEHLİKEDE!..

Doğan Grubu'nun Star TV'yi satacağı öteden beri hep konuşulan ancak bir türlü gerçekleşmeyen bir durumdu. Ancak internet sitelerine düşen haber medyada taşları yerinden oynatacak nitelikte!.
Henüz resmi bir açıklama yok ama Doğan Grubu'nun Star TV'yi Doğuş Grubu'na sattığı öğrenildi. Şimdi asıl soru şu Star TV'nin üst yönetimine ne olacak? Doğuş Grubu Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil gibi AKP muhalifi isimlerle yola devam eder mi? 
Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil, Star'da hükümete çok açık muhalefeten eden iki isimdi.Hatta muhalif gazetecilerin son örnekleriydi.Yaptıkları haberler ince yorumlarıyla AK Parti'nin her icraatını eleştiren ikilinin akibeti şimdilik meçhul.

NTV BU KADAR SERT MUHALEFETE TAHAMMÜL EDER Mİ?
Birkaç ay önce NTV'de yaşananlara bakılacak olursa aslında bu sorunun yanıtı oldukça net!
Ruşen Çakır,Banu Güven gibi isimlere tahammül edemeyen Doğuş Grubu'nun rengini çok net ortaya koyan Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'le yürümeyeceğini söylemek zor olmasa gerek.
Bu durumda Yılmaz Özdil köşe yazmaya devam etse bile Uğur Dündar'ın AKP'nin safdışı bıraktığı gazeteciler kervanına katılacağı görülüyor! 
Star'da barınamayan Uğur Dündar'a başka bir kanalın kapısını açması zor görünüyor.Bu durumda Dündar için tek yol Fenerbahçe gibi gözüküyor.Zaten Dündar'da son günlerde Fenerbahçe ile eskisinden çok daha fazla ilgeleniyor.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:33

İLGİLİ HABERLER