Yaşam
  • 29.10.2008 01:49

ÜNLÜ OYUNCUNUN GÖZ YAŞARTAN HİKAYESİ...

Altın Portakal'ı kaptıran Hatice Aslan, kızı Ece'nin biyolojik değil manevi annesi olduğunu söyledi. Kader onları 17 Ağustos depreminde birleştirmiş.
Nuri Bilge Ceylan'ın 61. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Yönetmen Ödülü'nü kazandığı "Üç Maymun" filminin başarılı oyuncusu Hatice Aslan'ın hayat hikayesi filmlere konu olacak cinsten... Bir hafta önce gerçekleştirilen filmin galasına oğlu Ekin Ergök ve kızı Ece Dizdar'la birlikte katılan Hatice Aslan, kızı Ece'nin biyolojik değil manevi annesi olduğunu söyledi.
'16 yaşında geldi'
Aslan, "Ece gerçek annesini, babasını ve tüm yakınlarını 1999'daki Gölcük depreminde kaybetti. Ben Ece'yi evlatlık aldım. Bana geldiğinde 16 yaşındaydı. Yavrum o kadar kötü durumdaydı ki aylarca birlikte gözyaşı döktük. Onun üzüntüsü benim üzüntüm oldu" dedi.
'Anneanne olacağım'
Ece'nin deprem travmasını geçtiğimiz yıl tamamen atlattığını söyleyen Aslan, "Kızım bana sürekli kimsem kalmadı, ama iyi ki sen varsın 'Hatice Sultan' dedikçe içim burkuluyor" dedi. Konservatuarda tiyatro eğitimi alan 24 yaşındaki Ece'nin evlilik hazırlıkları yapması annesi Hatice Hanım'ı çok mutlu ediyor. Hatice Aslan, "Ben de onun sayesinde hem kayınvalide hem de anneanne olacağım" diyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER