Medya
  • 21.9.2009 06:58

ÜNLÜ SUNUCU ESRA EROL HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI!..

Kanaltürk'te ‘Laf Aramızda’ programına konuk olan Esra Erol, “Cipimle giderken yağmurda bekleyenleri görünce çok üzülüyorum” dedi ve gözyaşlarına boğuldu.

Bugün Gazetesi Magazin Müdürü Bilal Özcan'ın sunduğu ve dün Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 'Laf Aramızda' programına ünlü sunucu Esra Erol'un gözyaşları damgasını vurdu.

Sunduğu 'İzdivaç' programını Zuhal Topal'a kaptıran Erol, Bilal Özcan'ın "Hep böyle neşeli misin?" sorusu üzerine, hayatından örnekler verirken bir anda ağlamaya başladı.

Bilal Özcan'la Esra Erol'un diyaloğu şöyle gelişti:

Sen her zaman böyle enerjik, böyle eğlenceli misindir? Hiç üzgün olduğun, karamsar olduğun dönemler olmaz mı?

Ben çok gülerim ama bir o kadar da hüzünlü bir insanım. Mesela bir gün ciple giderken, yanımdaki otobüse baktım tıkış tıkış, yağmur da yağıyordu, hava çok soğuktu. O an gözyaşlarıma hakim olamadım. Çünkü ben o otobüsteki insanların ne düşündüklerini çok iyi anlıyorum.

O otobüstekilerin ne düşündüğünü nereden biliyorsun, sen hiç otobüse bindin mi?

Tabii çok bindim, otobüse de metroya da çok bindim.

LÜKS BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL

Nereden nereye gitmek için biniyordun?

Dragos'tan binip Mecidiyeköy'e geçiyordum, bir saat sürüyordu. O yüzden ne hissettiklerini iyi biliyorum. (Esra Erol burada ağlamaya başlıyor.) Özür dilerim, keselim isterseniz...

Rahat olun lütfen, arabamı geçen sene aldım dediniz, neydi markası?

Dodge Nitro cip. Arabamı geçen ekim ayında aldım. Lüks benim için gerçekten de önemli bir şey değil. Bazen programda da ağlamak isterdim ve beni uyarırlardı. Ben tam anlamıyla ağlayamadığım zamanlarda başım ağrır. Böyle durumlarda içime atarım. Ama ekran önünde kimse sizin ağlamanızı izleyemez.

Programın bitince hiç umutsuzluğa kapılıp ağladığın oldu mu?

Ağladım. Maaşımla ilgili söylentiler yüzünden 3-4 gün evden çıkamadım. Herkesin İzdivaç'ı maaşım yüzümden bıraktığımı düşünmesi beni çok üzmüştü.

NE KOVULDUM NE DE 200 BİN TL İSTEDİM

Star TV'den ne kovuldum ne de onlardan 200 bin TL maaş istedim. Bu haber medyaya biri tarafından sızdırıldı. Bu ismi biliyorum ve onu Allah'a havale ediyorum. Bu yaşadıklarım da bana iyi bir tecrübe oldu. Benim programdan ayrılma nedenim yazıldığı gibi benim maaşım değildi, başka birinin maaşıydı ama bunu konuşmak istemiyorum.


(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:02

İLGİLİ HABERLER