Spor
  • 11.8.2017 00:04

Ve Arda dönüyor

Arda Turan dönüyor!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan ile Lucescu görüşmesinin olumlu olduğunu ve yıldız oyuncudan açıklama beklediklerini söyledi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan'ın milli takıma dönüş yolunda olduğunu söyledi. Lucescu ile Arda zirvesinin olumlu geçtiğini söyleyen Demirören, Arda'dan milli takıma döneceği yönünde açıklama beklediklerini ima etti.

Demirören, "Arda kaptanımıza idari ceza vermiştik. O gün kadro dışı bırakmıştık. Süresiz bir kadro dışı cezası değildi. Zaten Kosova maçı vardı ve bir ara vardı. Sonra Arda kaptanımız kendisi bir açıklama yaptı ve Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı. Ama bizim Arda'ya her zaman ihtiyacımız var. Arda bu kararından vazgeçerse; ona ihtiyacımız var. Bütün iş Arda kaptanımızda… Arda bana göre doğru olmayan bir karar aldı. Bu kararından vazgeçmesi lazım. Lucescu ile yapılan görüşme çok olumlu geçti. Arda'ya kapı kapanmadı bizim tarafımızdan. Arda kendisi bir karar aldı. Biz idari bir ceza vermiştik bir maçlığına… Arda Milli Takım'ın her zaman kaptanı. Tarihe öyle geçti." diye konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 11.8.2017 01:03

İLGİLİ HABERLER