Spor
  • 8.7.2005 02:19

VE EMRE NEWCASTLE'DA

Milli futbolcumuz, dün transferi için resmen İnter'e başvuran İngiliz kulübü ile anlaştığını ve birkaç gün gün içinde imza atacağını söyledi.

FENERBAHÇE'nin transfer listesindeki İnterli Emre Belözoğlu, Newcastle yolunu tuttu. Milli futbolcumuzu renklerine bağlamak için bastıran İngiltere'nin ünlü kulübü Newcastle United, Emre'nin bonservis ücreti konusundaki resmi teklifini İnter'e resmen ilettiğini açıkladı.

İngiliz kulübünün resmi internet sitesinde teknik direktör Graeme Souness'ın Emre'yi transfer listesinin başına koyduğu ifade edilirken, milli futbolcumuzla ve İnter ile daha önce de görüşüldüğü ve son olarak başvurunun yapıldığı ifade edildi.

Kulüp başkanı Freddy Shepherd yaptığı açıklamada, "İnter'in izniyle Emre ile konuşmuştuk ve şimdi resmi teklifimizi kulübüne ilettik. Artık onlardan gelecek yanıtı bekliyoruz" dedi. Çeşme'deki tatilini bitirerek İstanbul'a dönen Emre ise "Ben Newcastle ile anlaştım. Bu iş bitti. İngiliz kulübünde forma giyeceğim. Genç bir futbolcuyum, Avrupa'yı bırakıp gelmem. Uzun yıllar Avrupa'da forma giyeceğim. Birkaç gün içinde imza atacağım" diye konuştu.

Newcastle United Kulübü'nün internet sitesinde Emre için Everton'ın da devrede olduğu belirtildi.

Başbakan görüştü mü?

iNGİLTERE Premier Ligi'nin Newcastle Kulübünün sitesinde, Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye dönmesi konusunda Emre Belözoğlu'na telkinde bulunduğu iddia edildi. Kulübün internet sitesinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın özel olarak konuştuğu Emre'ye 2005-06 sezonunda Türkiye'ye dönmesi dileğini dile getirdiği belirtildi. Emre ise Başbakanla görüşmediğini belirterek bu iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi. Emre Belözoğlu, "Başbakanın o kadar işi var benimle mi görüşecek" dedi.  

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:31

İLGİLİ HABERLER