Spor
  • 6.5.2013 00:26

Yanal: Becerikli olamadık...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor’da bulunan sorunun suçlusu kendi olduğunu ifade ederek, “Sezon başından buyana oynadığımız maçlardan farklı bir karşılaşma daha bitirdik. Pozisyon ve oyun üstünlüğü olmasına rağmen rakibimizi geçemedik. Eskişehirspor’un bu seneki oyundaki üstünlüğü gidermesi gerekiyordu biz bunu yapamadık. Bunun tek sorumlusu benim. Bu konuyu çözmek için çaba sarf etmekte ilerleyen günde daha büyük sıkıntı yaşadık. Pozisyonları lehimize çevirme konusunda becerikli olamadık. Önümüzdeki kupa finalinde pozisyon üstünlükleri bizim lehimize döner. Kaybetmeyi hak etmedik. Ama futbol sonuç oyunu. Takım üzerinde kazanamama gerginliği her geçen gün yönetilemez duruma geldi. Yönetme konusunda sorumlu olan benim. Daha becerili hale getirecek durumu umarız takımımız yakalar. Bu kaliteyi de sonuca dönüştürür” diye konuştu.
Eskişehirsporlu futbolcu Çarık Çamdal ise, gol pozisyonlarına çok fazla girdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Çok gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. İyi başladık ama mağlup olduk. Bu maçı unutup hafta indeki Fenerbahçe maçına konsantre olmamız lazım. İnşallah o maçı yener finale çıkarız.”
Özgür Çek ise, Çok net pozisyonlara girip atamayınca böyle sonuçlar alındığını ifade ederek, “Böyle oluyor. Bizim için en önemlisi Türkiye kupası. Üzerimizdeki şansızlığı kıramıyoruz. Umarım Çarşamba günü şans bizden yana olur. Finale kalan ekip biz oluruz” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER