Eğitim
  • 10.3.2006 17:45

YANGIN TATBİKATINDA İNANILMAZ KAZA!

     SİVİL Savunma Teşkilatı'nın 47'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Kırıkkale Sivil Savunma ekipleri tarafından Yüksek Öğretim Kredi Yurtlar Kurumu'nda düzenlenen tatbikatta, kaza meydana geldi. Yurdun özel güvenlik görevlisi Fatih Özhavzalı, tatbikat sırasında 3'üncü kattan havalı yastık yerine yere düşerek ağır yaralandı.
      Tatbikata Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Emniyet Müdür Vekili Yılmaz İlikçioğlu, Yahşihan Kaymakamı Ünal Çoşkun, Belediye Başkanı Şefik Güneşer, Yurt Müdürü İbrahim Uyar ile birlikte öğrenciler katıldı. Verilen yangın alarmı ile birlikte öğrenciler yurtları boşaltırken, yangın söndürme ve kurtarma çalışmaları ile birlikte 2 ve 3'üncü kattan havalı yatak üzerine atlamalar yapıldı.
      İlk atlayış başarı ile gerçekleştirilirken, özel güvenlik görevlisi 38 yaşındaki Fatih Özhavzalı ise yanlış bir atlayış gerçekleştirip, yatağın yan tarafına düşünce ağır şekilde yaralandı. Tatbikatta yaralanan Özhavzalı acil olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılıp, tedavi altına alındı. Doktorlar, Özhavzalı''nın iç kanama olabileceği ve hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtildi.
      Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, hastanede yaralı Fatih Özhavzalı'yı ziyaret ederek, bilgi aldı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:50

İLGİLİ HABERLER