Spor
  • 10.12.2016 14:52

Yaralı Beşiktaş Bursa timsahının karşısında

Şampiyonlar Ligi’ne dramatik bir şekilde veda eden, bu sezon ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş, Bursaspor önünde yeniden ayağa kalkmak için sahaya çıkacak. Peki Beşiktaş - Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş, bugün kendi sahasında Bursaspor önünde çok kritik bir maça çıkacak. Dinamo Kiev deplasmanında hakem faciasının yaşandığı maçı 6-0 kaybederek Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayan siyah-beyazlılar, Bursaspor'u mağlup ederek tekrar ayağa kalkmak istiyor. Kartal, bugün kazanarak hem moral bulmak hem de zirve yarışında yara almamak için sahaya çıkacak. Vodafone Arena’da oynanacak Beşiktaş – Bursaspor maçında hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in Ukrayna'da kötü performans sergileyen bazı isimleri kulübeye çekebileceği belirtildi. Gördüğü ikinci sarı kart nedeniyle eleştirilen Aboubakar'ın yanı sıra savunmada basit hatalar yapan Tosic'in yedek kalabileceği belirtildi. Cezalı olan Quaresma'nın yokluğunda Olcay'ın sağ kanatta, Fenerbahçe derbisindeki gibi Kerim'in de sol kanatta oynaması bekleniyor. Gökhan Gönül ve Gökhan İnler de 11'e dönecek.

BEŞİKTAŞ – BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00’da başlayacak olan Beşiktaş – Bursaspor maçı Lig TV’den canlı yayınlanacak.

Güncellenme Tarihi : 10.12.2016 14:53

İLGİLİ HABERLER