Spor
  • 21.1.2018 11:58

Yeni Galatasaray başkanından çifte transfer

.Burak Elmas ve Abdurrahim Albayrak yönetime giriyor

Mustafa Cengiz’in sadece yönetim kurulu listesi değil, Sportif AŞ’de yapacağı değişiklikler de büyük ölçüde belli. Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas’ı Sportif AŞ bünyesinde yeniden Galatasaray’a kazandırmaya hazırlanıyor.

Mustafa Cengiz’in sadece yönetim kurulu listesi değil, Sportif AŞ’de yapacağı değişiklikler de büyük ölçüde belli. Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas’ı Sportif AŞ bünyesinde yeniden Galatasaray’a kazandırmaya hazırlanıyor.

İki üye de, Dursun Özbek’in açıklamalarına tepki olarak Cengiz’e destek verdiğini açıklamıştı.

Albayrak: Biz daha buradayız!

Özbek’e tepkili olan isimlerden biri de Abdurrahim Albayrak’tı. “Maalesef başkanımız ani bir kararla baskın bir seçim yaptı” diyen Albayrak, “Hiçbirimizin hazırlanma şansı olmadı. Zaten biliyorsunuz benim bir cenazem olduğu için fazla zaman ayıramadım. Ben tüymedim, biz tüymedik. Biz Galatasaray için her zaman varız. Bütün Galatasaraylıların bunu böyle bilmesini istiyorum. Serum şişesiyle hastaneden kaçıp maça giden adam hiçbir zaman tüymez” dedi.

Katılım yüzde 50

Galatasaray Lisesi’nde gün başlarken, 7 bin 688 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu. Sandıklar kapandığında 3 bin 416 üyenin liseye gelerek kart aldığı bildirildi.



 

Güncellenme Tarihi : 21.1.2018 12:00

İLGİLİ HABERLER