Medya
  • 13.1.2014 13:09

Cemaatin elinde 45 gazetecinin uygunsuz kaseti var

Paralel devlet çetesinin, cemaatteki şebekenin şantaj ve tehditlerle nasıl insanları kafeslediğine dair yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Güneş gazetesi yazarı Talat Atilla, aralarında yayın yönetmeni, yazar ve medya patronlarının da olduğu iddia edilen 45 gazetecinin kasetlerle susturulduğu, bir kısmının, ortak dostlar aracılığı ile uyarıldığı, geriye kalanların da uyarılacağı iddialarını yazdı.

Atilla’ya göre Emniyet’e ait 6 ortam dinleme ve görüntüleme cihazı yıllardır yalnızca gazetecilere tahsis edildi, bu yolla yüzlerce mahrem bilgi, ses ve görüntüye sahip olunduğu iddiaları gerçekten korkunç.

Atilla, “Dar bir ortamda dolaştırılan mesajlarda, söz konusu gazetecilerin mahrem hayatları, konuşmaları, parasal ilişkileri, nasıl zengin oldukları, çalıştıkları medya kurumları ve devlet kurumlarındaki sözde menfaat bağlantıları ayrıntılı bir şekilde yazıya dökülerek gazetecilerin isimleri veriliyor. Ağırlıklı olarak ulusalcı bilinen kesime ait gazetecilerin yanında, muhafazakar ya da muhafazakar eğilimli gazetecilerin de isimleri var. Gazetecilerin isimlerini biliyorum ama yazmam, detay vermem doğru olmaz.” diye yazdı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:31

İLGİLİ HABERLER