Gündem
  • 1.5.2004 01:59

ZEKİ ALASYA : VİZONTELE TUUBA FİLMİNİ SEYRETSİNLER DİYE YOLDAN GEÇENE PARA DAĞITILIYOR

Zeki Alasya, Yılmaz Erdoğan’a yüklendi. Alasya, Vizontele Tuuba filminin çok sayıda kişi tarafından izlenmesi için para teklif edildiği yolunda söylentiler olduğunu belirtti. Öteki Türkiye’de Bir Cumhurbaşkanı adlı sinema filminin İstanbul çekimlerine başlandı.

Çekimler sırasında gazetecilerle sohbet eden yönetmen ve başrol oyuncusu Zeki Alasya, Yılmaz Erdoğan için şunları söyledi:

‘Çok üzerime geldi, basına röportaj verdi. Ben yine de terbiyemi bozup konuşmayacağım. Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, bizim çektiğimiz filmin maliyeti 1 milyon doları geçmeyecek, geçmez de. Çünkü bizim sokağa atacak paramız yok. Bazıları kalkıp filmini 3-5 milyon dolara çektiğini söylüyor. Bir de şöyle bir şey var ortada, ilk çekilen Vizontele’nin gördüğü ilgiyi Vizontele Tuuba görmedi. Bu filmin izlenmesi için 2 milyona bilet satılıyormuş. Hatta gelenlere para teklifi ediliyormuş. İnsan bir anda havalanmamalı. Ayakları yere basmalı, 61 yaşındayım, 41 senedir bu işin içindeyim; ben söylüyorsam tecrübem var, söylediklerim ciddiye alınsın.’

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER