Gündem
  • 4.5.2013 23:13

20 bin kişiye köfte ikram edildi

     Fairy'den yapılan açıklamaya göre, "Fairy Kuru Fasulye Şenliği", "Fairy Hamsi Tava Şenliği", "Fairy Kavurma Şenliği" ve "Fairy Lokma Şenliği"nden sonra "Fairy Köfte Şenliği", markanın reklam yüzü Berna Laçin ve P&G Türkiye ev sahipliğinde Masal Parkı'nda yapıldı.
     "Fairy Köfte Şenliği"nde, 2,2 metre çapındaki dev tavada aşçılar tarafından hazırlanan 1,5 ton köfte, gün boyunca 20 bin kişiye ücretsiz dağıtıldı.
     İstanbul ve Gaziantep'in ardından iki ay boyunca il il gezecek olan "Fairy Köfte Şenliği" ile 14 ilde toplam 120 bin kişiye 8,5 ton köfte dağıtılacak.
     Fairy'nin performansının gözler önüne serildiği şenlik, Berna Laçin eşliğinde dev tavada köftelerin pişirilmesiyle başladı. Şenlik süresince katılımcılar hem lezzetli köfteleri tattı hem de gün boyu gerçekleşen etkinliklerle eğlenceli dakikalar yaşadı.
     Şenlik süresince çeşitli dijital oyunlar da sergilenerek katılımcılara hediyeler verildi.
     İlki İstanbul Beşiktaş Meydanı'nda gerçekleşen "Fairy Köfte Şenliği'nde, 2,2 metre çapındaki dev tavada 40 aşçı tarafından hazırlanan 2 ton köfte, gün boyunca 25 bin kişiye ücretsiz dağıtılmıştı.
     "Fairy Köfte Şenliği"nde katılımcılara eşlik eden Berna Laçin, ailesi ve dostları için güzel sofralar hazırlamaktan, yemek yapmaktan çok keyif aldığını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:
     "Geçen senelerde Fairy Yemek Şenlikleri'nde tüketicilerle bir araya gelerek hep birlikte Fairy mucizelerine tanıklık etmiştik. Bugün de Gaziantep'te Masal Parkı'nda düzenlenen 'Fairy Köfte Şenliği'nde hep bir aradayız. Köfte, yediden yetmişe herkesin sevdiği özellikle çocukların vazgeçemediği muhteşem bir lezzet.
     'Fairy Köfte Şenliği'nde, Türk mutfağının vazgeçilmez menüsünde yer alan enfes kızarmış kokusuyla iştah kabartan köfteler yedik. Kızartma yağı ev hanımlarının çıkarmakta en çok zorlandığı bulaşık kirlerinden biridir. İşte biz de Fairy'nin en iyi bilinen büyük boy bulaşık deterjanlarına oranla iki kat daha fazla bulaşık yıkayabilme özelliğini katılımcılar önünde test ettik ve Fairy'nin mucizesine tanık olduk."
     Bu arada açıklamada, Türkiye pazarına 2010'da giren Fairy'nin, tüketicilerin yoğun beğenisi üzerine 3 yıl gibi kısa bir sürede pazar liderliğiyle ödüllendirildiği, 2012'de yılın en iyi ürünü seçilen Fairy'yi deneyen 10 kadından 9'unun Fairy'yi önerdiği de kaydedildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Zekeriya Gülün

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER