Asayiş
  • 25.9.2009 13:37

30 YIL SONRA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Sakarya'da 30 yıl önce intihar ettiği sanılan kişinin cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde 11 Ocak 1979'da başından tabancayla vurulmuş halde bulunan E.B'nin ölümü, kayıtlara intihar olarak geçti.

Öldürülen E.B'nin babası N.B, torunu E.B'ye olaydan 30 yıl sonra E.B'yi yeğeni S.B'nin öldürdüğünü söyledi. Babası E.B'nin S.B tarafından öldürüldüğünü öğrenen E.B, durumu polise bildirdi.

Cinayetten 30 yıl sonra olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dede N.B'nin oğlu E.B'nin 30 yıl önce torunu S.B. tarafından öldürüldüğünü, olaydan sadece kendisinin ve torunu S.B'nin bilgisinin olduğunu ve torunu S.B'nin ceza almaması için olaya intihar süsü verdiklerini söylediği öğrenildi.

N.B'nin yaşlandığı için öleceğini düşündüğü ve 30 yıldan beri sakladığı sırrı torunu E.B. ile paylaştığını söylediği kaydedildi.

Cinayet zanlısı S.B'nin daha önce işlediği başka bir suç nedeniyle Maltepe Cezaevi'nde bulunduğu kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:57

İLGİLİ HABERLER