Asayiş
  • 10.6.2023 11:17

5 kişinin öldüğü Burdur'daki korkunç kazanın ayrıntıları

Burdur’da feci kaza: Refüjü aştı, karşı şeride geçti… 5 ölü var!
Burdur'da Ferit Kurt, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Refüjü aşıp karşı şeride geçti. Ferit Kurt'un Mehmet Pektaş'ın kullandığı araca çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Ağır yaralı 5 kişinin ise tedavisi sürüyor…

Trafik canavarı yine can aldı. Korkunç kaza, Burdur'da akşam saatlerinde yaşandı. Fethiye yönüne seyir halinde olan Ferit Kurt yönetimindeki 16 AAN 582 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüjü aştı.

CİPLE ÇARPIŞTI

Karşı şeride geçerek Mehmet Pektaş'ın kullandığı 15 AAK 125 plakalı ciple çarpıştı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Korkunç kazayı görenler hemen sağlık jandarma ve itfaiye ekiplerini aradı.

5 ÖLÜ 5 DE YARALI VAR

Yapılan kontrollerde otomobil sürücüsü Ferit Kurt ve cip sürücüsü Mehmet Pektaş (49) ile Zeynep Bayındır, Sultan Şahin ve Zekiye Yıldız yaşamını yitirdiği, Abdulkadir Gül (38), Nurşen Çiftçi (22), Nidanur Öztürk (22), Hatice Yıldız (57) ve Azime Bayındır'ın (56) ise yaralandığı açıklandı.

2'SİNİN DURUMLARI AĞIR

Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Burdur Devlet Hastanesine götürülen Hatice Yıldız'ın Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne ve Azime Bayındır ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiği vurgulandı.

VALİ OLAY YERİNE GİTTİ

Katliam gibi kazanın ardından Burdur Valisi Ali Arslantaş ile İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder de kaza yerine gelerek bilgi aldı. Kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2023 11:29

İLGİLİ HABERLER