Ablasının sevgilisini bıçakladı

••1 dk okuma
Ablasının sevgilisini bıçakladı

Hızlı Özet

“KONYA'da 23 yaşındaki Leyla P., 25 yaşındaki ablası Gülşah P.'nin sevgilisi 34 yaşındaki Bünyamin Gür'ü, sırtından bıçaklayarak yaraladı.”


Yaralı halde evden çıkan ve telefonla yardım isteyen Gür, 100 metre ilerideki tarlada polis tarafından kanlar içinde bulundu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Bünyamin Gür'ün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Leyla P. de polis tarafından gözaltına alındı.Olay, bugün saat 05.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Kosova Mahallesi Gürler Sokak'taki bir site içindeki apartmanın 1'nci katında meydana geldi. Leyla P., ablası Gülşah'ın sevgilisi Bünyamin Gür'ün, alkollü olarak sabaha karşı eve geldiğini gördü. Leyla P., Bünyamin Gür'den bir daha eve gelmememisini isteyerek en kısa sürede gitmesini isteyince aralarında tartışma çıktı. Leyla P., tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan aldığı bıçağı Bünyamin Gür'ü sırtının sağ bölgesine sapladı. Kavgayı ayırmaya çalışan abla Gülşah P. de kolundan bıçak sıyrıklarıyla hafif yaralandı.



Kanlar içinde evden çıkan Bünyamin Gür, polis ve sağlık görevlilerini arayıp yardım istedi. Gür, evin yaklaşık 100 metre ilerisinde bir tarlada polis tarafından bulundu. Havluyla yarasına tampon yaptığı belirtilen Bünyamin Gür, ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Bünyamin Gür'ün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Leyla P., olayda kullandığı bıçakla gözaltı alındı. Abla Gülşah P. de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)


Bu haber 507 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek : Fon vurguncularını parayı iade etmek kurtarmaz!
Asayiş

Bakan Gürlek : Fon vurguncularını parayı iade etmek kurtarmaz!

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, fon soruşturmalarında gönüllü iade yapan kişi ve şirketlerin hukuki sorumluluktan kurtulamayacağını vurguladı. İade edilen paraların gerçek hak sahiplerine ulaştırılacağını belirten Gürlek, soruşturmayla bağlantılı kişi ve şirketlerin mal varlıklarına yönelik tedbirlerin süreceği mesajını verdi.

Habervitrini10499 Görüntüleme
Almanya'nın aradığı Berısha İzmir'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon
Asayiş

Almanya'nın aradığı Berısha İzmir'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon

Almanya tarafından uluslararası seviyede aranan 'Valmir Berısha' isimli şahıs İzmir'de yakayı ele verdi. Uyuşturucu ticareti suçlaması ile hakkında yakalama kararı olan Berısha MİT ve Emniyet'in ortak operasyonu ile gözaltına alındı.

Habervitrini11465 Görüntüleme
Aynı sokakta 3 günde ikinci cinayet
Asayiş

Aynı sokakta 3 günde ikinci cinayet

Olay, cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Kağıthane'nin Hamidiye Mahallesi Hendek Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bulunan oto yıkama işletmesine motosikletle gelen kasklı 2 şüpheli, iş yeri sahibi Tolga Derebaşı'na art arda ateş açtı.

Habervitrini14026 Görüntüleme
3 yılda 30 uçuş! Üreme örgütünde kirli çark nasıl işledi?
Asayiş

3 yılda 30 uçuş! Üreme örgütünde kirli çark nasıl işledi?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Arnavutluk ve Gürcistan bağlantılı yasa dışı üreme hücresi ticaretine ilişkin yürütülen soruşturmada, yeni detaylar ortaya çıktı.

Habervitrini12672 Görüntüleme