Asayiş
  • 3.3.2014 16:26

Ailesini katledip intihar etti, 6 ölü

KAYSERİ'de cinnet geçiren inşaat işçisi 34 yaşındaki Kemal Duran, eşi ve 3 çocuğunu bıçak ve keserle öldürdükten sonra, 7 yaşındaki oğlunu kucağına alıp 11'inci kattan atladı. Baba- oğul da olay yerinde can verdi

Olay bugün saat 15.40'da merkez Melikgazi İlçesi Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen inşaat işçisi Kemal Duran, ailevi sorunlar yüzünden çıkan kavga sırasında cinnet geçirdi. Kemal Duran, eşini ve 3 çocuğunu bıçak ve keser darbeleriyle öldürdükten sonra, 7 yaşındaki oğlunu kucağına alıp, oturdukları apartmanın 11'inci katındaki yangın merdiveninden boşluğa atladı. Yere çakılan baba- oğul da olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

6 kişinin yaşamını yitirdiği aile faciası sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Ölen 4 çocuk ve annelerinin kimlikleri henüz öğrenilemedi.

KORKUNÇ OLAYDA DETAYLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Kayseri'deki cinnet olayının detayları ortaya çıkmaya başladı. İlk bilgilere göre, inşaat işçisi baba N.D. (36) oturdukları apartmanın 2. Katındaki dairenin içinde ve merdiven boşluğunda karısı Ö. D., (30), kızı Rüya (1), oğulları Mert(3) ve Yiğit Taha'yı (5) bıçak ve keserle öldürdü. N.D., ardından 7 yaşındaki oğlu Kemal'i okuldan alarak binanın 11. katına çıkarak yangın merdivenine geçtiği, buradan da önce hayatta kalan son oğlunu aşağı attığı, ardından da kendini boşluğa bırakarak intihar ettiği belirlendi. Bu arada baba N. D'nin bir süre psikolojik tedavi gördüğü, anne Ö. D'nin de ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği belirlendi.

Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın," Mimarsinan Şirinevler Mahallesi 80.Yıl Cumhuriyet Apartmanın önce 2 katında sonra 11 katındaki dairede elim bir olay yaşanmıştır. İnşaat işçisi 36 yaşındaki N.D kesici ve delici alet kullanarak eşi ve üç çocuğunu öldürmüş daha sonra küçük oğluyla 11 kattan yangın merdivenden atlayarak intihar etmiştir.Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma yürütülmektedir" dedi.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

Kayseri’de babanın geçirdiği cinnet sonrasında hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi morga kaldırıldı.
Mimsin Şirintepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda baba Nuri Duran’ın ve oğlu 7 yaşındaki Kemal Duran’ın cenazesi daha önce morga kaldırılmıştı. Cumhuriyet Apartmanı’nın 15. katında meydana gelen olayda hayatını kaybeden Nuri Duran’ın eşi Özlem Duran, çocukları Mert, Yiğit Taha ve Rüya’nın cenazeleri yapılan incelemelerin ardından cenaze aracına konularak morga kaldırıldı. Cenazelerin çıkışı sırasında Duran ailesinin yakınları feryat ederek gözyaşı döktü.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 07:13

İLGİLİ HABERLER