Spor
  • 2.5.2004 20:28

AKTUĞ: '' ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDERSEK TRABZONSPORLULAR UNUTMAZ''

İZMİT - Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, ''Federasyon sahamızı kapatma kararı alır ve biz de şampiyonluğu kaybedersek, Trabzonsporlular bunu hiçbir zaman unutmayacak'' dedi.
     Aktuğ, Diyarbakırspor ile yapılan maçta çıkan olaylar nedeniyle Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor'a ''saha kapatma'' cezası verilmesi halinde ne yapacaksınız sorusu üzerine, 'şampiyonluğa oynayan bir takımın sahaya bir kişinin girmesi nedeniyle sahasının kapatılamayacağını' söyledi.
     Aktuğ, şunları kaydetti:
     ''Trabzonspor şampiyonluğa oynayan bir takım, sahaya bir kişi girdi diye, üstelik Diyarbakırsporlu Şenol'un tahrikiyle sahaya sokulması üzerine bir takımın sahasının kapatılmasına tepki gösteriyorum.
     Dünyanın her yerinde sahaya giren, şov yapan, pankart taşıyan var. Hiçbirinin sahası kapanmıyor. Biz sahamızın kapatılmasını istemiyoruz. Şampiyonluğa oynuyoruz. İlgililer, bunu herhalde düşünürler. Sahaya giren seyirci hakkında soruşturma başlatıldı. Biz üzerimize düşeni yaptık. Olay Şenol'un tahrikleriyle abartıldı. Maç durmuştu. Biz golün sevincini yaşıyorduk.''
     Kulüp Başkanı Aktuğ, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantilediklerini, bunun kendileri için başarı olduğunu belirterek, ''Ancak biz şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:08

İLGİLİ HABERLER