Yaşam
  • 22.4.2013 13:27

Alanson'a sert tepki

MFÖ grubunun konseri; Özkan Uğur'un hastalığı nedeniyle iptal edildi. Grubun yerine sahneye Mazhar Alanson'un tek başına çıkmasına Fuat Güner tepki gösterdi!

Grubun sahne almasına günler kala, lenf kanseri olan Özkan Uğur'un doktorunun sahneye çıkmasına izin vermemesi üzerine; Mazhar Alanson kulüpte tek başına sahneye çıktı. Ancak bu duruma Fuat Güner çok sinirlendi ve Mazhar Alanson ile aralarına kara kedi girdi.
 

Konu hakkında konuştuğumuz Fuat Güner, sinirli bir şekilde "Bana bu konu hakkında hiçbir şey sormayın. Konuşmak istemiyorum" dedi. Güner'in tepkisine rağmen Alanson, hafta sonunda mekanda tek başına sahneye çıktı. "Size MFÖ'den selam getirdim. Teknik bir arıza oldu, o yüzden tek geldim" diyerek hayranlarını selamlayan Alanson, konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamadan sessiz sedasız bir şekilde evinin yolunu tuttu.

Solo albüm çalışmaları da olan Mazhar Alanson'un ilerleyen günlerde kulüpte yine tek başına sahne alacağı öğrenildi.

 

Acunn

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER