Yaşam
  • 20.2.2006 16:32

ALDATILAN MİLLETVEKİLİ KOCA İNTİKAMINI FENA ALDI!

Antara haber ajansının bildirdiğine göre, Lombok adasında yaşayan 40 yaşındaki ''kıskanç'' koca, karısından parmağını kesmesini istedi. Karısının kulağına asit şişesi dayayan yerel meclislerden birinin üyesi milletvekili, karısını dediğini yapmazsa asidi dökmekle tehdit etti.

Ajansa göre, çaresiz kalan 29 yaşındaki kadın, kocasının talimatına uydu ve bıçakla kestiği serçe parmağını kendi kanıyla doldurduğu fincana koyup kocasına verdi. Ajans, Endonezya'nın en büyük partisi Golkar mensubu milletvekilinin, kanı içip içmediğini ise belirtmedi.

Kadının başından geçenleri Bali'de bir kadın derneğinde anlattığı, dernek yetkililerinin de durumu polise ihbar ettiği kaydedildi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:58

İLGİLİ HABERLER