Spor
  • 18.1.2022 21:55

Ali Koç: Seçim yok! 2 yıl daha buradayım

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, taraftarın tepkisine rağmen olağanüstü kongre kararı almak istemiyor.

Fenerbahçe'de bu sezon işler hiç de iyi gitmiyor. Zirve yarışında liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'un tam 17 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de, futbolcular ve yönetim sert eleştirilere hedef oluyor.

2018-19 sezonundan bu yana görevde olan Başkan Ali Koç ve yönetimi, bu sezon da şampiyonluk hedefinden uzak kaldı. Bunun yanı sıra sürekli değişen teknik adamlar, etkisiz futbol ve istikrarsızlık sonrası tepki çok büyük oldu.

TARAFTAR İSTİFAYA DAVET EDİYOR

Son dönemde neredeyse her maçta taraftar, yönetimi ve başkanı istifaya çağırıyor. Ayrıca birçok dernek, taraftar platformu ve camianın önde gelen isimleri de benzer görüşleri ifade ediyor.

SEÇİME GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Başkanın, en azından olağanüstü kongreye gidip güven tazelemesi gerektiğini belirtiyor. Ancak Başkan Ali Koç, bu baskılara ve taleplere rağmen görev süresini tamamlamadan seçime gitmeyi düşünmüyor.

Yeni sezon hazırlıkları için yurt dışında temaslarda bulunan Koç’un ilk hedefi, Joachim Löw’ü takımın başına getirmek... Löw ya da yakın kalibredeki bir teknik adamın göreve gelmesi, camiadaki tepkileri azaltacak ve zaman kazandıracak.

2 YIL DAHA GÖREV SÜRESİ VAR

Bu sayede 2022-23 sezonuna güçlü bir teknik adam ve iyi bir kadro ile girilecek, şampiyonluk hedefi için mücadele başlayacak. Bu sezonun ardından 2 yıl daha görev süresi bulunan başkan Koç’un hedefi, bu iki yıl içinde şampiyonluk sevinci yaşamak ve kongreye bu şekilde gitmek...

Milliyet'in haberine göre; Başkan Koç’un olağanüstü kongreye gitmek istememesi sonrası muhalefet de hareketlilik başladı. Kulübün bir an önce seçime gidebilmesi için kongre üyelerinden imza toplanmaya başlanacağı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 18.1.2022 19:57

İLGİLİ HABERLER