Spor
  • 29.4.2024 23:00

Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı: Tevekkül

Real Madrid forması giyen milli oyuncumuz Arda Güler'in Real Sociedad'a attığı gol sonrası yaşadığı sevinç gündem olmuştu. Yaşamış olduğu gol sevincinin ne anlama geldiği merak konusu olmuştu. Genç yıldız, gol sevincinin ne anlama geldiğini açıkladı.

GOL SEVİNCİNİN ANLAMI NE?

"Önceden planladığım bir gol sevinciydi. Gol sevincim tevekküle dayanıyor. Ben her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Benim kötü gördüğüm bazı sakatlıklar olabilir ama çok çalışmaya devam ettiğim sürece her şeyin iyi olacağını düşünüyorum. Her gün çok çalışıyorum gerisini de Allah'a bırakıyorum."

Real Madrid forması giyen milli oyuncu Arda Güler, YouTube platformunda yer alan KafaSports kanalına özel açıklamalarda bulundu.

İşte Arda Güler'in öne çıkan açıklamaları şöyle;

Real Madrid'i seçmeye iten neydi?

"Birçok çocuğun hayali dünyanın en büyüük kulübü olan Real Madrid oynamaktır. Herşeyle babam ilgileniyordu. Tatile çıktığımda artık bir yer seçmem gerekiyordu. Babam Real Madrid deyince çok heyecanlanmıştım. Biraz da erken oldu benim için.

Ali Koç'a kırgınlığın var mı?"

Ali Koç'a kırgınlığın var mı?

“Yok hiç yok. Hatta ilk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım zor zamanlar geçirdiğim anlarda da sürekli konuşuyorduk. Bizim ailemiz açısından Ali Koç çok özel birisi”

“Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim”

Babanın senin transferinden komisyon alıyor mu?

“Böyle bir şey mümkün değil. Belki insanlar bilmiyor ama biz Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye son ana kadar uğraş verdik”

“Herkes İspanyolca konuşuyor. İlk idmanlarda çok zorlanıyordum. Hoca İspanyolca konuşuyor tercüman yok. İlk zamanlar çok zor ama aslında böyle olması benim İspanyolca öğrenmeme daha büyük etken. Şuan anlayabiliyorum ama konuşamıyorum. Haftada iki gün bir saat ders alıyorum”

“Buradaki seviye Türkiye'ye göre başka olduğu için tabii ki çok zorlandım. Sakatlıklarıma sebep oldu. Dürüst konuşmam gerekiyor. Ameliyat oldum o yüzden”

“Kimseye ismi ile seslenemiyorum. Luka diyemiyorum, Toni diyemiyorum kaç yaşında adamlar. Ailemizden böyle gördük. Saygısızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Toni abi, Modric abi diyorum. Onlar da bana abi demeye başladı o yüzden.”

“Real Madrid bana Luka Modric'in veliahttı olacağımı söyledi. Bundan çok etkilendim çünkü inanılmaz bir oyuncu, hala çok iyi”

ARDA GÜLER'İN GOL SEVİNCİ NE ANLAMA GELİYOR?

“Sevincim tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum”

'Türkiye liginde en beğendiğim futbolcu Ferdi abi'

Güncellenme Tarihi : 29.4.2024 22:27

İLGİLİ HABERLER