Spor
  • 11.8.2006 11:02

ARDA : YOKLUKTAN GELİYORUM HİÇ ŞIMARMAM

G.Saray'ın Boleslav zaferinin kahramanı 19 yaşındaki Arda "Her zaman özeleştiri yaparım. Yokluğu bilirim. Bu yüzden asla şımarmam. Bunu zamanla herkes görecek" dedi.

 

Asla şımarmam

G.Saray'ın Boleslav zaferinin kahramanı olan 19 yaşındaki Arda, "Hep öz eleştiri yaparım. İşçi bir babanın oğluyum. Yokluğu bilirim. Bu yüzden asla şımarmam" dedi.

G.Saray, önceki akşam, Mlada Boleslav'ı 5-2 yenip, Şampiyonlar Ligi kapısını aralarken, sahanın yıldızı 19 yaşındaki Arda Turan oldu. 12 yaşında Bayrampaşa Altıntepsi'den G.Saray'ın alt yapısına gelen Arda, Hagi döneminde henüz 17 yaşındayken A takımda oynama şansı buldu. Geçen sezon devre arasında kiralandığı Vestel Manisa'da tecrübe kazandı. Önceki gün de sol kanatta oynadığı Boleslav maçında 2 gol atıp birini de hazırlayarak farklı galibiyette baş rolü oynadı. İşçi çocuğu olduğunu gururla söyleyen Arda şöyle konuştu:

Her zaman özeleştiri yaparım. İşçi bir babanın oğluyum. Yokluğun ne olduğunu çok iyi bilirim. Bu yüzden şımarmam söz konusu olamaz. Paranın nasıl kazanıldığını ve değerini çok iyi bilirim. Bunu zamanla herkes görecek. Koridorda, kulübede, sahada olmam önemli değil. Yeter ki G.Saray forması üzerimde olsun. Bu benim için çok önemli. 3 yıl önce idmanlarda top topluyordum. Bugün A takımda taraftarın önündeyim, alkışlanıyorum. Hakan Şükür'le aynı takımda oynama hayalim gerçek oldu. Bunun sürmesi için çok çalışacağım. Gerets'e bu şansı verdiği için minettarım."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:05

İLGİLİ HABERLER