Asayiş
  • 26.7.2009 11:25

ARKADAŞLARIYLA BİR OLUP DEDESİNİ SOYDU

Edinilen bilgiye göre, gece devriye görevi yapan polis ekipleri, bir taksinin açık bagajında para kasası olduğunu görüp aracı durdurmak istedi.

Ekiplerin ''dur'' ikazına uymayan taksi, Limontepe semti 9700. Sokak'ta, Emir Sultan İlköğretim Okulu yakınında durduruldu. Taksi şoförü H.K.B. (45) ile araçtaki İ.K. (22) yakalandı.

Takside bulunan ve kaçan diğer zanlılar E.B. (22), H.S. (22) ve B.F.D. (22) ise yaklaşık 1 saat sonra polis ekiplerince ele geçirildi.

Yapılan soruşturma sonucu, B.F.D'nin arkadaşlarıyla, Bozyaka 2947. Sokak'taki, dedesi Yusuf D'nin (77) evinden kasayı çaldığı belirlendi.

Zanlıların, taksi şoförü H.K.B'ye de ''bagaj kapağını açık tut, evden eşya yükleyeceğiz'' dedikleri iddia edildi.

Kasada, bir miktarı döviz olmak üzere toplam 10 bin TL, 16 çeyrek altın, 10 ata altını, yüzük ve eski model bir tabanca çıktığı öğrenildi.

Dedesi Yusuf D'nin evinden hırsızlık yapan B.F.D'nin, şarküteri dükkanı bulunduğu öğrenilirken, zanlılardan İ.K. ile H.S'nin, ''Esrar içmek ve bulundurmak'', E.B'nin ise ''hırsızlıktan'' sabıkasının olduğu belirlendi.

Zanlılar ve taksi şoförü gözaltına alındı.

Öte yandan, kasadan çıkan eski model tabancayla ilgili, dede Yusuf D. hakkında da ruhsatsız tabanca bulundurmaktan işlem yapılacağı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER