Yaşam
  • 7.6.2023 11:25

Arzum Onan boşanır boşanmaz oraya koştu

Arzum Onan boşandıktan sonra soluğu orada aldı

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliği sona eren Arzum Onan, İzmir Foça'ya gitti.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın 27 yıllık evliliğini bitiren duruşma geçen hafta Beykoz Adliyesi’nde görüldü. Duruşmaya çift el ele geldi. Arzum Onan, gazetecilerin sorularını “Arkadaşlar çok hassas bir konu, böyle konuşulur mu?” sözüyle geçiştirdi. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin duruşması sadece 5 dakika sürdü.

“6 AYDIR EV OLARAK AYRIYIZ”

Boşanmanın ardından Mehmet Aslantuğ Instagram hesbından şu açıklamayı yaptı:

“Eylül çocuğuyum ben ama mayısın cilveleriyle karşılaştım daha çok! Mesela… Bu güzel kadını bir mayıs sabahı tanıdım. (4 Mayıs 1994) Duygusal göçünü başlatalı kabaca bir yıl oldu. Ve o göçte de ‘mayısın’ parmağı var mı gerçekten bilmiyorum. Son altı aydır ev olarak da ayrıyız. Zaman dönüp dolaştı, ayrılığın mahkeme kararı da yine bir mayıs sabahına denk düştü.”

“Neyse… Ayın günahını daha fazla almak istemem zira 19 Mayıs’ın silinmez mirası mühürlüdür gönlümde. Bu vesileyle aktarmak istediğim, yine kaptandan ziyade ‘bir abi’ tavsiyesi olarak şudur: Aşk, arkanızı kollarken el ele tutuşmak kolaydır. Aşka tutulmadan atıp tutmak da… Onu kaybettiğiniz zaman da el vermeyi deneyin. O ezici duyguda bile ‘el ele’ olmayı yani. Omuz atmak yerine, omuz vermeyi… Yer çekiminin kalktığını hissedeceksiniz! Dilerim kimse yaşamak zorunda kalmaz.”

FOÇA’YA GİTTİ

Arzum Onan da boşanmanın ardından İstanbul’dan gitti. Ailesiyle İzmir Foça’da tatil yapan Onan, bazı kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Onan’ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Güncellenme Tarihi : 8.6.2023 11:15

İLGİLİ HABERLER