Spor
  • 19.6.2014 17:31

Ataman, 'F.Bahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun'

Ergin Ataman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğunu kutladı.

Galatasaray'da yönetim ve basketbolcuların toplantısı sona erdi. Sarı kırmızılı basketbolcular, kamp yapılan otelden ayrılırken Galatasaray yöneticisi Murat Özyer ve Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

Toplantı sonrasında Murat Özyer şunları söyledi:

'Oyuncularla son toplantıyı yaptık. Hepsine teşekkür ettik. Malum konudan dolayı, yönetimin aldığı kararı oyunculara bildirdik. Galatasaray sezonu bitirmiştir. Yarın oyuncuların tatil dönemi başlayacak. Umarım bu karar bazı güzel şeylerin başlangıcı olur'

ATAMAN: 'FENERBAHÇE'YE ŞAMPİYONLUĞU HAYIRLI OLSUN'

Galatasaray Liv Hospital çalıştırıcısı Ergin Ataman ise şunları söyledi:

'İlk olarak ben çok üzgünüm. Son 2 yıldır şampiyonluk yaşayan bir koçum. Bugüne kadar maçlarda iyi performans ortaya koyduk. Şampiyon olacağımıza hep inandım. Bugün tarihi bir gün. Basketbolda şampiyonluktan daha değerli şeyler var.Bunu Ünal Aysal gösterdi. Federasyondan talepleri vardı ancak bir uzlaşma sağlanamadı. Sportif açıdan üzgünüm. Ancak ümit ediyorum ki bu karar daha iyi neticelere sonuç olacak. Arkamızda çevik kuvvetler varken takım yönetmeyeceğiz, otobüslerin taşlanmayacağı bir yol olacaktır.

FENERBAHÇE ÜLKER ŞAMPİYON OLACAK

Yaşanan bu gelişme sonrası Fenerbahçe Ülker seriyi kazanarak 2013-14 sezonunu şampiyon olarak tamamlamış olacak. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise NtvSpor'a yaptığı açıklamada maça çıkılmaması durumunda neler yaşanacağının daha sonra belli olacağını ifade etmişti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:04

İLGİLİ HABERLER